Referenser


Göran Carlberg

Personlig coach


Guldmedaljör i

Coach-SM 2006

"För mig var det bra att ta coaching under minst 6 månader. Jag har fått en bättre förståelse för att sortera och prioritera. Jag har blivit bättre på att våga "ta plats".”

Jag upplevde Göran som ett mycket organiserat och pedagogiskt "bollplank". En person med integritet som jag kände stor tillit till.

Coachingen gav mig en inre känlsa av att "räcka till". Jag tar också mer hjälp av andra för att nå mycket längre.

För mig var det bra att ta coaching under minst 6 månader. Jag har fått en bättre förståelse för att sortera och prioritera. Jag har blivit bättre på att våga "ta plats".

Om du funderar på att anlita en coach:

- Tänk på hur mycket du förlorar på att inte anlita en coach....!

Förvänta dig inte att coachen gör jobbet! Däremot är coachen ett fantastiskt bollplank. När du har "noll koll" och vill ta dig ur detta läge eller har en stark målbild, ta hjälp av en coach att sortera, prioritera för att kunna utföra/nå det du bara drömt om.


Nina Eriksson, Human Resources Manager, Piab AB


”Jag har mycket nytta av allt jag lärt mig genom coachingen både i mitt privatliv och på jobbet. Jag tror mycket mer på mig själv och litar på min egen förmåga mer idag. Hela coachingen har gjort mig till en mer säker och lugn person.”

Göran är en otroligt duktig, lyhörd och kompetent coach. Det märks att han är intresserad av människor. Han lyssnar, lägger detaljer på minnet och kan sedan efter flera samtal återkomma till sånt som jag själv har glömt bort!

Han fick mig att fokusera om vid tillfällen då jag fastnat i något mönster. Han sa till och med en gång att jag inte var coachbar just det samtalet! Det blev ännu en väckarklocka för mig. Tar med mig det när jag fastnar i saker och inte kan ta mig vidare.

Jag har mycket nytta av allt jag lärt mig både i mitt privatliv och på jobbet. Jag tror mycket mer på mig själv och litar på min egen förmåga mer idag. Hela coachingen har gjort mig till en mer säker och lugn person.

En coach borde alla ha! Eller rättare sagt, en Göran coach borde alla ha! Att få en person dedikerad till sig själv, som verkligen är intresserad av att hitta personen bakom de låsningar som finns, är något alla borde få lyckan att ha.

För att finna den potential som vi alla har inom oss är en coach perfekt som ledsagare på vägen.


Nina Sjölund, Personalman

”Coaching är ett bra sätt att komma till en personlighetsanalys som leder till fokus på nyttiga förbättringar som tar dig mentalt ett steg upp i livet.”

Göran som coach är väldigt balanserad och har tålamod under hela coachningen. Han håller fast vid coachningstekniken/”reglerna” hela vägen.

Jag har fått fokus på ”att vara mer lugn/att vara mer balanserad” som hjälper mig både privat och yrkesmässig.

Det bästa har varit att upptäcka det här själv med styrning av coachen. Man inser själv hur pass viktigt det är att ändra/fokusera på vissa saker hos sig själv.

Coaching är ett bra sätt att komma till en personlighetsanalys som leder till fokus på nyttiga förbättringar som tar dig mentalt ett steg upp i livet.


Eduard van Santen, VD Norden, Secon Group


Genom sitt aktiva lyssnande fick Göran mig att tänka i nya banor och själv hitta lösningar på företagets problem. Coachingen var en rakt igenom en positiv upplevelse som jag varmt kan rekommendera.


Patrik Frid, VD, Frid Horsnell Design


 

Göran Carlberg

Professional certified coach (PCC), ICF
KONTAKT


Email:

info@carlbergcoaching.se


Mobil:

+46 (0)70 5190620


NAVIGERA

 

Hem

 

Om mig

 

Tjänster

 

Om coaching

 

Kontakt

 

Copyright © 2018 Göran Carlberg Coaching